اهلا و سهلا بكم في منتديات مياسة
نتمنى ان تقضوا اجمل الاوقات معنا
المقادير:
شرائح بفتيك بتلو (العدد كما تفضلين) - ملح - فلفل – عصير ليمونة – ملعقة كبيرة زبدة_ علبة مشروم صغيرة مقطعة قطع صغيرة - 2 علبة كريمة لباني الحجم الصغير- 3 بصلات كبار مقطعين صغير الطريقة: يتبل شرائح البفتيك بالملح والفلفل و عصيرالليمون ثم نضع الزبدة في صينية يا ريت لو تيفال على النار و لما تسيح نضع اللحمة و نحمرها على نار هادئة مع التقليب باستمرار من الناحيتين لحد ما الوجهين يحمروا. ثم اشيلهم من الصينية فى طبق و بعدين احط البصل فى الصينية مكان اللحمة اللي شلتها و اقلبه لحد ما يطرى و بعدين تحطين المشروم المقطع مع البصل و تقلبينهم لحد ما تحسين انه المشروم بدا يطرى . و بعدين حطي الكريمة اللبانى على البصل والمشروم فيغلي لحد ما تلاحظين ان الكريمة اللبانى انتفخت شوي .( خلى بالج لانه كريمة اللباني ما تاخذ إلا ثواني و تستوي على النار ) وبعدين تحطين اللحم اللي شلتيها على جنب في طبق فى الصينية و يا دووووي تلفي اللحمة لفة واحده في الكريمة اللي في الصينية و بتلاحظين انه اللحم صار عليه كريمة من الوجهين و ثم تشيليها فوراً. 
,wtm ulg fd;hjh fhglav,l K Piccata with Mushrooms