|
اهلا وسهلا بكم فى منتديات مياسه
نتمنى ان تقضو اجمل الاوقات معنا
350 ج جوز هند ناعم
– 250 ج سكر بودرة
– 250 ج بياض بيض
– ½ باكو فانيليا
الطريقة
ندهن الصينية كويس بالذبدة
نضع فى الخلاط بياض البيض يتضرب كويس قوى قوى لحد ما يعلى لفوق
واول مايبقى كريمى نضع سكر البودرة ونستمر فى الضرب
ثم اضع الفانيليا ونستمر فى الضرب لحد ما يعلى ويمسك ثم اضع جوز الهند ونقلب من تحت لفوق
وندخلها فرن درجة حرارة 100 درجة لمدة ساعه او ساعه ونصف
;dtdm jpqdv hga;glm K Alchuklma
« كيفية عمل كحك العيد بالملبن ، Kahk feast Palmbann | خطوات مصورة لتحضير ايس كريم الفراولة ، Strawberry Ice Cream » |