بالصور صينية البطاطس المهروسه باللحمه المفرومه
المقادير:
الطريقة: 1- قشّري البطاطس، وبعد كده اسلقيها، واهرسيها كويس، وضيفي ليها اللبن والملح.
2- هاتي طاسة وحطّي فيها الزيت، وشوّحي فيها البصل مع اللحمة المفرومة
على النار، لغاية ما اللحمة تستوي، وبعد كده تبّليها بالملح والفلفل والبهارات.
3- ادهني الصينية اللي هتعملي فيها بشوية زبدة، ورشّي عليها كمية من البقسماط.
4- افردي نصف كمية البطاطس في الصينية، وافردي فوقيها اللحمة والجبنة
المبشورة، وفي الآخر ضيفي باقي البطاطس.
5- رشّي البقسماط فوق الوش، وحطّي ملعقة زبدة، ودخّليها الفرن لحد
ما الوش يحمرّ، وبعد كده طلّعيها، وقدّميها
fhgw,v wdkdm hgf'h's hgliv,si fhggpli hgltv,li