وصفة عمل الفراخ البانيه 2013

الفراخ البانيه ، طريقة عمل الفراخ البانيه ، كيفية عمل الفراخ البانيه
وصفة الفراخ البانيه 2013 130228210733VF8k.jpe
طريقه عمل الفراخ البانيه



المكوّنات و المقادير

كيلو فلية فراخ مقطع رفيع نوعا ما
بصلتين
ليمونتين
معلقتين سمنة
ملح

فراخ بانية بالسوس
خطوات التحضير - نغسل الفراخ جيدا ثم نضرب البصل مع نص كوب ماء فى الخلاط و نضعة فى سلطانية و معة الملح و نعصر علية الليمون و نضع به الفراخ الفيلية لمده لا تقل عن ساعتين. - ثم ناتى بطاسة تيفال و نضع بها السمنة و نبدء بتشويح جزء جزء من الفيلية حتى يتغير لونة الى الابيض و نضعة فى حلة و نكمل باقى الكمية ثم نضع علية باقى السمنة والبصل بالليمون اللى كان موضوع فيها ونضعة على نار هادئة حتى تمام النضج. - و عند التقديم يكون طعم جديد و سوس يقدم مع ارز او مكرونة او عيش اخف من البانية و بالف هنا




,wtm ulg hgtvho hgfhkdi 2013